ShareValue | Front-End Development - expertise van ShareValue

Front-End Development wordt steeds belangrijker. De laatste jaren is de Front-End van websites en applicaties steeds complexer geworden. Digitale producten worden meer gedreven vanuit de behoefte om een gebruiksvriendelijk product te leveren (User Experience). Daarbij staat dan altijd één expertise voorop: Front-End Development. Dit moet de juiste lay-out hebben, het correcte beeld uitstralen, een logische interactie (User Interaction) hebben en ook nog eens snel werken. Met trots kunnen wij zeggen dat daar de kracht van onze Developers zit. 

Of jouw project nu gaat over het communiceren met back-end systemen, over het vertalen van een grafisch ontwerp naar een applicatie of juist het uitvragen van de behoeftes bij medewerkers. Onze Front-End Developers zijn bedreven in diverse programmeertalen, frameworks en methodieken en daarom breed inzetbaar.

 

Staat jouw organisatie voor een vraagstuk op het gebied van Front-End Development? Onze experts gaan graag aan de slag samen met jouw team. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, oriënterende afspraak. 

Onze Front-End Developers

 • Duncan
  Duncan
  Developer
  Duncan

  Duncan

  Duncan is een enthousiaste Front-End Developer. Hij heeft ervaring met Scrum en maakt styling op de meest efficiënte manier mogelijk en gebruikt vaak SASS.

  Als ontwikkelaar is Duncan zeer gedreven om aan een oplossing of verbetering te werken. Hij houdt zich bezig met de huidige trends en hoe je deze in de praktijk kunt gebruiken. Creatieve vrijheid spreekt Duncan erg aan. Duncan is flexibel, resultaatgericht en kan zowel alleen als in teamverband werken.

 • Johan
  Johan
  Developer
  Johan

  Johan

  Johan is een creatieve Front-End Developer. Hij blijft graag up-to-date over de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied door onder andere podcasts te luisteren en meet-ups en congressen te bezoeken. Het vertalen van concepten en designs in mock-ups is iets waarin hij uitblinkt. Dit voor zowel volledige websites als applicaties.   

 • Kevin
  Kevin
  Developer
  Kevin

  Kevin

  Kevin is een ervaren Front-End Developer. Hij is sociaal vaardig, leergierig, flexibel en houdt van uitdagende projecten, waarbij het nemen van eigen initiatief en de inzet van nieuwe technieken wordt gewaardeerd.

  Samen met de klant streeft hij er altijd naar om het beste eindresultaat te bereiken. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar voetbal of speelt hij een potje FIFA op de Playstation.   

 • Roberto
  Roberto
  Developer
  Roberto

  Roberto

  Roberto is een gedreven, hands-on Developer met oog voor detail. Hij is een Full-stack Developer, maar zijn hart ligt bij de Front-End. Roberto kan met alle moderne Front-End frameworks werken, maar is een ware specialist in Angular.

  Hij werkt het liefst aan grote, complexe applicaties met vele unieke functies en features. Slimme oplossingen vinden voor complexe problemen en nieuwe features in de Front-end bouwen is waar Roberto het meest op zijn plek is. Naast de Front-end kan Roberto ook werken aan de Back-end van een applicatie met NodeJS, C# .NET core. Ook heeft hij ervaring met SQL en NoSQL databases.

 • Rudy
  Rudy
  Developer
  Rudy

  Rudy

  Rudy is een ervaren Front-End Developer. Hij werkt met de laatste Front-End technieken en bezit inmiddels over een uitgebreide skillset met veel diversiteit.

  Uitdagende vraagstukken gaat hij graag aan en met zijn kennis en leergierigheid is hij een belangrijke schakel in de keten. Rudy werkt pragmatisch, is sociaal, flexibel en een echte teamplayer. Werken in een scrumteam spreekt hem erg aan.

 • Wietze
  Wietze
  Developer
  Wietze

  Wietze

  Wietze is een Front-End Developer die gespecialiseerd is in HTML en CSS. Wietze houdt van creatieve en van technische uitdagingen. Daarbij gaat hij net zo lang op een efficiënte en effectieve manier door totdat het gewenste resultaat is bereikt. Daarnaast is Wietze goed in staat om overzicht te houden en is hij stressbestendig.

Heb je een vraag?

Klik hier om een chat te starten of bel +31 182 516 468.

Neem nu contact op

© ShareValue 2020