ShareValue | De expertises van ShareValue

Expertises

ShareValue heeft gekozen voor een focus op de expertises Office 365 / SharePoint, .NET, Sitecore, Azure, Dynamics 365 en Front-End Development. Dit heeft al snel geleid tot erkenning als Microsoft Gold Partner, Microsoft PowerApps & Flow Partner en Sitecore Certified Silver Partner. 
De medewerkers van ShareValue ontwikkelen zich continu, waardoor iedere expert weer andere vaardigheden en kennis in huis heeft. 
Voor welke uitdaging je organisatie ook staat, de kans is groot dat wij een expert in huis hebben die past bij jouw ontwikkelopgave. Bezoek hieronder onze expertisepagina’s voor de meest actuele blogs en events of een overzicht van de experts die wij in dienst hebben.

Office 365 / SharePoint

Organisaties die werken met SharePoint zien we steeds meer overgaan op Office 365 of kiezen voor een hybride variant. Welke vorm dan ook, ShareValue heeft experts in huis die met alle varianten ervaring hebben. Van technische implementaties en migraties tot gebruikersondersteuning. Onze Engineers, Developers en Consultants hebben ruime ervaring in uiteenlopende branches. Deze kennis wordt onderling continu gedeeld en ingezet op de vraagstukken van onze klanten.

.NET

Als Microsoft Gold Partner kan de .NET expertise niet ontbreken bij ShareValue. Met deze Architectuur van Microsoft is het mogelijk om platformonafhankelijk volledige maatwerkoplossingen te bouwen voor uiteenlopende vraagstukken. Tevens kunnen ideeën snel worden omgezet naar hands-on implementaties. De .NET Developers van ShareValue komen continu terecht in allerlei verschillende branches met uiteenlopende technische uitdagingen.

Sitecore

Sitecore is gebaseerd op .NET technologie en sluit daarmee uitstekend aan op de expertises van ShareValue. Met een CMS als Sitecore kunnen organisaties hun klanten optimaal bedienen met relevante, gepersonaliseerde content door middel van cross-channel geautomatiseerde marketing. De Sitecore experts van ShareValue hebben in zeer uiteenlopende branches hun expertise mogen inzetten. Voor bijvoorbeeld A-merk verzekeraars, banken, energieleveranciers en horeca. 

Dynamics 365

Zakendoen met behulp van data is in de huidige digitale wereld onmisbaar. Maar hoe zorg je ervoor dat de data op een slimme wijze wordt omgezet naar hogere inkomsten, grotere opdrachten of meer naamsbekendheid? Dynamics 365 is een ongelooflijk krachtige tool waarmee organisaties hun potentieel enorm kunnen vergroten. De experts van ShareValue hebben de knowhow in huis om jouw organisatie naar een hoger plan te tillen. 

Azure

Microsoft Azure is een set Cloud services die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Het is hét publieke cloud platform van Microsoft dat de vrijheid geeft om met uw favoriete hulpprogramma’s en frameworks toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een wereldwijd netwerk. De belangrijkste redenen voor het gebruik van Microsoft Azure zijn o.a. snelheid, schaalbaarheid en kostenreductie.

Front-End

Front-End Development wordt steeds belangrijker. De laatste jaren is de Front-End van websites en applicaties steeds complexer geworden. Digitale producten worden meer gedreven vanuit de behoefte om een gebruiksvriendelijk product te leveren (User Experience). Daarbij staat dan altijd één expertise voorop: Front-End Development. Dit moet de juiste lay-out hebben, het correcte beeld uitstralen, een logische interactie (User Interaction) hebben en ook nog eens snel werken. Met trots kunnen wij zeggen dat daar de kracht van onze Developers zit.

Heb je een vraag?

Klik hier om een chat te starten of bel +31 182 516 468.

Neem nu contact op

© ShareValue 2020