ShareValue | Contact

Expertises

Contactgegevens

Wil je een afspraak maken, of heb je nog vragen? Geen probleem! Vul dit contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk reactie.

Ons adres

ShareValue B.V.
Kampenringweg 45A
2803 PE Gouda
E-mail: info@sharevalue.nl
Telefoon: +31 182 516 468

Rotterdam / Den Haag

Volg de A20 (vanuit Rotterdam) en de A12 (vanuit Den Haag) richting Utrecht. Neem op de A12 afslag 11 (Gouda/Boskoop). Sla bij het eerste stoplicht rechtsaf richting Gouda. Voor het Shell tankstation pak je de afslag naar rechts en rijd je schuin langs het tankstation. Op het einde van de weg kom je bij een splitsing en hier sla je rechtsaf de Stavorenweg in. Je steekt het volgende kruispunt rechtdoor over en op het einde van de weg (dit is de Kampenringweg) sla je rechtsaf. Je rijd er rechtdoor tot aan de slagbomen. Je kunt aanbellen bij gebouw II. De parkeerplaatsen voor bezoekers bevinden zich direct rechts. Je kunt je melden bij de receptie.

Utrecht

Volg de A12 richting Den Haag. Neem op de A12 afslag 11 (Gouda/Boskoop). Sla bij het eerste stoplicht linksaf richting Gouda. Bij de volgende stoplichten rijd je rechtdoor. Voor het Shell tankstation pak je de afslag naar rechts en rijdt schuin langs het tankstation. Op het einde van de weg kom je bij een splitsing en hier sla je rechtsaf de Stavorenweg in. Je steekt het volgende kruispunt rechtdoor over en op het einde van de weg (dit is de Kampenringweg) sla je rechtsaf. Je rijdt rechtdoor tot aan de slagbomen. Je kunt aanbellen bij gebouw II. De parkeerplaatsen voor bezoekers bevinden zich direct rechts. Je kunt je melden bij de receptie.

Openbaar vervoer

Vanuit treinstation Gouda neem je stadsbus 6 richting Goudse Poort. Na ongeveer 15 minuten stap je uit bij de halte Kampenringweg. Loop daarna rechtdoor tot aan de slagbomen. ShareValue bevindt zich in Gebouw I.

Plan je reis met 9292ov.nl
Heb je een vraag?

Klik hier om een chat te starten of bel +31 182 516 468.

Neem nu contact op

© ShareValue 2020