ShareValue | Welk ShareValue-Membership past bij jou?

De standaard voorbij

Jij bent niet standaard, dus ons aanbod is dat ook niet. Kies het membership dat bij jou past. Door te luisteren naar de markt signaleren wij verschillende behoeften wat betreft arbeidsvoorwaarden. Om daarin tegemoet te komen hebben wij drie verschillende memberships gecreëerd: Premium, Business en Flex. Join the club en kies het membership dat bij jou past!

In deze vlog leggen onze eigen collega's uit waarom ze hebben gekozen voor hun membership.

 
Heb je een vraag?

Klik hier om een chat te starten of bel +31 182 516 468.

Neem nu contact op

  • gezellig team met leuke uitjes
  • uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket
  • ondersteuning in je ontwikkeling

Spreken deze drie omschrijvingen jou aan? Dan is het Premium Membership misschien wel iets voor jou! De collega’s die kiezen voor Premium komen in een informele, familiaire club met zekerheid van een vast marktconform inkomen en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij veel ruimte is voor ontwikkeling en opleidingen. Denk hierbij aan een leaseauto, studiebudget, extra vakantiedagen, persoonlijkheid- en loopbaancoaching, doorgroeimogelijkheden, een goede pensioenregeling, studieschnabbels en nog veel meer. Per expertise is een Teammanager waarmee je kunt sparren en die jou verder kan helpen in je ontwikkeling. Het salesteam is gespecialiseerd in Microsoft en zoekt voor jou passende en uitdagende opdrachten. Met elkaar ondernemen we geregeld leuke uitjes en hebben we interesse in elkaar als persoon. Samen ontwikkelen we verder, we stimuleren je met het behalen van certificaten en opleidingen en we bieden je actuele en uitgebreide techniekavonden om je kennis te verbreden. Zie onze Facebookpagina voor een kijkje achter onze (gezellige) schermen.

Door mijn keuze voor Premium membership van ShareValue ben ik onderdeel van een hecht team van professionals die mij ondersteunen in mijn dagelijks werk. Het onderlinge contact en enthousiasme van collega's zorgt voor een sterk verbonden gevoel met ShareValue waardoor ik altijd met plezier naar mijn werk ga.

- Roel Kooistra -

Roel Kooistra Premium
  • seniors op zoek naar meer zelfstandigheid en invloed
  • een ander verdienmodel
  • gevoel van ondernemen zonder zzp’er te worden

Een arbeidsvorm tussen vast dienstverband en zelfstandig ondernemerschap, een mix die niet vaak aangeboden wordt en misschien past juist deze vorm bij jou. We zien regelmatig seniors die op zoek zijn naar meer zelfstandigheid en invloed op de inkomsten.Bij het Business membership krijg je de vrijheid om zelf te beslissen over je mobiliteit, laptop, telefoon en certificaten/opleidingen. Je ontvangt een vast basissalaris met zekerheid van het sociaal stelsel, ook tijdens vakanties en tussen opdrachten door. Afhankelijk van het aantal declarabele uren ontvang je daarnaast een aantrekkelijke bonus. Na een omzetvoet wordt het uurtarief verdeeld in 70% voor de Business medewerker en 30% voor ShareValue. Het voelt als ondernemerschap, maar dan zonder de zorgen van een zakelijke administratie, debiteurenbeheer en acquisitie. Je maakt wel deel uit van de techniekavonden waar je je kennis kunt delen en verbreden.Neem de regie over je eigen carrière. Laat je door ons verder informeren over het Business membership.

Deze samenwerkingsvorm met ShareValue daagt je uit om jezelf niet alleen in de diepte van je vakgebied maar ook in de breedte te ontwikkelen. Met de mogelijkheden van een zzp’er en de teamgeest van het dienstverband is dit voor mij een uitstekende formule om maximaal te blijven groeien.

- Guillaume van der Geld -

Guillaume van der Geld Business
  • volledig eigen baas zijn
  • netwerk uitbreiden en opdrachten aangeboden krijgen
  • jaarlijks event met alle Flex membersAls je volledig eigen baas wilt zijn en de bijkomende onzekerheid goed aan kunt, dan is zelfstandig ondernemerschap uiteraard de keuze voor jou. Maar alleen is ook maar alleen en acquisitie en netwerken kost aardig wat tijd. Kostbare tijd die jij kunt besteden aan je werk. Behoud je focus op de inhoud van je werk en profiteer mee van ons netwerk. Wij registreren je graag als ShareValue Flex member. Zien wij een match tussen een opdracht en jouw kennis en ervaring, dan treden wij graag met jou als team op richting onze klant om deze zo goed mogelijk te bedienen. Hoewel we geen dienstverband met elkaar hebben, gaan we wel elk jaar met onze Flex members iets doen waarbij je de anderen ontmoet en leert kennen.Wacht niet langer en laat ons gelijk voor jou werken, meld je aan als Flex member en we gaan direct voor je op zoek.

Als zzp’er werk ik graag met ShareValue samen omdat zij mooie aansluitende opdrachten vinden en de communicatie heel soepel verloopt. Je weet waar je aan toe bent!

- Faizel Sahadat -

Faizel
© ShareValue 2020