ShareValue | Terugblik Deepdive en Lunch

Nieuws

22-06-2020

Geslaagde exclusieve Office 365 Deepdive 'n Lunch


Soms wil je met meerdere collega’s tegelijk wat dieper ergens induiken onder leiding van een expert, bijvoorbeeld de manier waarop je Office 365 kunt implementeren in je organisatie. Dit was het geval bij een klant van ons in de gezondheidszorg, dus hebben wij vrijblijvend een ‘Deepdive ’n Lunch’ georganiseerd exclusief voor hen.

Onze Office 365 Consultants Gerard en Daniël hebben onze methode ‘De ShareValue Adoptiestraat Office 365’ gepresenteerd en hebben praktijkvoorbeelden van o.a. de NS en Dunea laten zien. Vervolgens hebben we samen de mogelijkheden bij de organisatie zelf besproken. Niet online, maar bij elkaar op ons kantoor met 1,5 meter onderlinge afstand. Fijn om elkaar (weer) in de ogen te kijken en een dynamisch groepsgesprek te voeren! 

Ook interesse in een exclusieve ‘Deepdive ’n Lunch’ of ‘Deepdive ’n Drinks’ voor jou en je collega’s/medebeslissers? Laat het ons weten via events@sharevalue.nl

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2020