ShareValue | Hulpactie Teams

Nieuws

17-03-2020

Hulpactie Teams


Het coronavirus zet het leven van heel wat mensen op zijn kop, zowel privé als zakelijk. Vanuit ShareValue willen we helpen: we delen graag onze kennis over Microsoft Teams met de organisaties die hierbij hulp kunnen gebruiken. Wij bieden 1 dag gratis consultancy om je op weg te helpen. Uiteraard is een 1-op-1 video-chat ook mogelijk.

We zien dat veel mensen van de ene op de andere dag thuis zijn gaan werken, terwijl niet iedere organisatie daar klaar voor is. Online samenwerken is vanuit huis goed te doen met behulp van Teams. Maar dan moet het wel goed geïmplementeerd zijn, de gebruikers moeten ermee overweg kunnen en de data die onderling gedeeld wordt moet veilig zijn. Met de enorme druk om alles zo spoedig mogelijk werkende te hebben, kan vrijblijvende ondersteuning door onze Office 365 Consultants uitkomst bieden. 

Maak gebruik van ons aanbod, we delen graag onze kennis! 
Mail je vragen naar teams@sharevalue.nl en wij laten meteen weten hoe wij je het beste op weg kunnen helpen. 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2020