ShareValue | Sitecore - expertise van ShareValue

Sitecore

Sitecore is gebaseerd op .NET technologie en sluit daarmee uitstekend aan op de expertises van ShareValue. Met een CMS als Sitecore kunnen organisaties hun klanten optimaal bedienen met relevante, gepersonaliseerde content door middel van cross-channel geautomatiseerde marketing. Elke digitale interactie kan worden opgeslagen en samengevoegd met data uit andere systemen zoals CRM. Door data te koppelen en te bedienen vanuit één overkoepelend systeem, kan een optimale online en offline gebruikerservaring geleverd worden op het moment dat de klant daar het meest ontvankelijk voor is. Met Sitecore verhoog je eenvoudig de klanttevredenheid en daarmee de conversie van je organisatie.

De Sitecore experts van ShareValue hebben in zeer uiteenlopende branches hun expertise mogen inzetten. Voor bijvoorbeeld A-merk verzekeraars, banken, energieleveranciers en horeca. De kennis die ze hierbij hebben opgedaan wordt regelmatig gedeeld en hierdoor zijn ze allround inzetbaar. Van implementeren en configureren tot programmeren en adviseren. 

Meer weten over Sitecore en wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? De Sitecore experts van ShareValue gaan graag met jouw ontwikkelopgave aan de slag. Van het volledig implementeren tot het dagelijks beheer. Van korte tot langlopende opdrachten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende afspraak.

Onze Sitecore experts

 • Gilberto
  Gilberto
  Developer
  Gilberto

  Gilberto

  Een ambitieuze .NET-Developer met een sterke winnaarsmentaliteit en een gezonde “alles is mogelijk” mentaliteit. Dat is de beste omschrijving voor Gilberto. Hij kan creatief en pragmatisch problemen oplossen en beschikt over leiderschapskwaliteiten. Na het behalen van zijn masters in de biotechnologie heeft Gilberto succesvol de switch naar de IT gemaakt, een sector waar hij altijd veel affiniteit mee heeft gehad.

 • Jasper
  Jasper
  Developer
  Jasper

  Jasper

  Jasper is een communicatief vaardig en ervaren Developer. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij het beheren en uitbreiden van C# web-applicaties en webservices. Ook zaken als Front-End development, usability, en mobile development wekken zijn professionele interesse. Hij weet zijn weg ook goed te vinden in de back-end met CMS'en, databases en webservices.

 • Menno
  Menno
  Developer
  Menno

  Menno

  Menno is een .NET Developer met ruime Sitecore ervaring en met SharePoint-kennis. Hij is een echte multifunctionele teamspeler. Hij beschikt over kennis van en ervaring met programmeren, adviseren, installeren en configureren. Webusability voor eindgebruikers staat bij hem hoog in het vaandel. Daarnaast vindt Menno het leuk om anderen kennis bij te brengen.

Heb je een vraag?

Klik hier om een chat te starten of bel +31 182 516 468.

Neem nu contact op

© ShareValue 2020