ShareValue | Office 365 en Sharepoint - expertises van ShareValue

SharePoint

Microsoft biedt met Office 365 de mogelijkheid om overal samen te werken. Of je nu Word, Excel, Teams, SharePoint of andere hulpprogramma’s wilt gebruiken, alles is in de ‘cloud’ beschikbaar en biedt een optimale samenwerking tussen teams, apparaten en platforms. 

Veel organisaties hebben gekozen voor het beste van beide werelden in een hybride cloudoplossing. Je maakt dan gebruik van zowel SharePoint server on-premises als Office 365 SharePoint online om je zakelijke doelen te bereiken.

Voor iedere situatie heeft ShareValue de juiste experts in huis. Van technische implementatie en migraties tot adoptie en gebruikersondersteuning. Onze Engineers, Developers en Consultants hebben ruime ervaring in uiteenlopende branches. Deze kennis wordt onderling continu gedeeld en ingezet op de vraagstukken van onze klanten.

Staat jouw organisatie voor een vraagstuk op het gebied van Office 365, SharePoint on-premises of een hybride inrichting? Onze experts gaan graag aan de slag samen met jouw team. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, oriĆ«nterende afspraak. 

Onze Office 365 / SharePoint experts

 • Bert
  Bert
  Developer
  Bert

  Bert

  Bert is een Senior SharePoint Engineer die zijn strepen heeft verdiend in een breed scala van projecten. Hij heeft kennis van application- en web-development, waar SharePoint zijn specialisatie is. Bert heeft brede ervaring opgedaan in het ICT vakgebied door het uitvoeren van zeer veel en uitdagende klussen die hij, soms geheel in zijn eentje, tot een succesvol einde heeft gebracht. 

  Bert is constant bezig om zijn certificering te behalen en zijn kennis te delen met collega's en daarbuiten op verschillende fora's. Hij is een proactieve professional, communicatief vaardig, pragmatisch ingesteld en pakt dingen snel op. Daarnaast is hij volledig gecertificeerd op SharePoint 2013 ontwikkeling (MCSD SharePoint Apps) en heeft hij als een van de weinige ontwikkelaars in Nederland een Yammer developer beta certificering behaald. 

 • Bert
  Bert
  Consultant
  Bert

  Bert

  Bert heeft sinds 2007 ervaring met het begeleiden van SharePoint-installaties en met migraties naar nieuwere versies of naar de Cloud (Office 365). Hij wil graag samen met de gebruikers de SharePoint-omgevingen zo inrichten, dat er binnen het bedrijf optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Op een planmatige manier innovatie doorvoeren is zijn passie. Daarbij komt de hele levenscyclus aan bod, vanaf functioneel ontwerp tot en met gebruikerstraining en workshops voor optimalisatie van bestaande systemen.

 • Daniël
  Daniël
  Consultant
  Daniël

  Daniël

  Daniël is een SharePoint Consultant met een diepgaande interesse in de functionele mogelijkheden van SharePoint. Daarnaast traint en ondersteunt hij graag SharePoint-gebruikers. Training en uitleg geven en functionele vragen beantwoorden geven hem energie. Daniël heeft onder meer ervaring met documentbeheer inrichten in SharePoint. Hij is afgestudeerd in InformatieDienstverlening en -Management (IDM) aan de Haagse Hogeschool.

 • Esra
  Esra
  Consultant
  Esra

  Esra

  Esra is een ervaren functionele SharePoint en Livelink enterprise content management Consultant. Ze heeft veel ervaring met Office 365 (SharePoint Online), quick scans en analyses en met advisering over de implementatie van software-oplossingen. Vraagstukken analyseren en oplossingen vinden door samen te werken en een breed draagvlak in een organisatie te creëren, spreekt Esra het meeste aan.

 • Gerard
  Gerard
  Consultant
  Gerard

  Gerard

  Gerard is een SharePoint/ Office 365 Consultant. Naast zijn werkzaamheden als Consultant, is hij in samenwerking met het salesteam aan de slag om nieuwe plannen te ontwikkelen rondom de adoptie expertise.

 • Guillaume
  Guillaume
  Developer
  Guillaume

  Guillaume

  Guillaume is een klant-ervaren, communicatief sterke en resultaat gerichte professional en daardoor een volwaardige gesprekspartner. Hij is betrokken, gedreven en creatief. Deze SharePoint en .NET Developer is een echte teamplayer die in staat is zijn kennis op anderen over te dragen.

 • Jaap
  Jaap
  Engineer
  Jaap

  Jaap

  Jaap is een ervaren en gedreven automatiseerder met een brede interesse in IT. Hij is zowel geïnteresseerd in de techniek als in de toepasbaarheid hiervan. Hij is ervan overtuigd dat automatiseren geen doel is, maar een middel. Het gaat om de oplossing, niet om de weg er naartoe.

 • Joost
  Joost
  Consultant
  Joost

  Joost

  Joost is een ervaren Office 365/SharePoint consultant met meer dan tien jaar ervaring met het helpen van klanten om bedrijfsdoelen te behalen en te overtreffen.

  Joost is als een analytische denker in staat complexe zaken helder te vertalen en neer te zetten in de organisatie. Vraagstukken analyseren en oplossingen vinden, zowel alleen als in teamverband, spreekt Joost het meeste aan.

 • Jordi
  Jordi
  Consultant
  Jordi

  Jordi

  Jordi is een ervaren functioneel & technisch SharePoint & Office 365 Consultant met de ambitie te opereren als Architect. Hij heeft veel ervaring met het analyseren van vraagstukken en het vinden van oplossingen op zowel functioneel als technisch gebied. 

  Jordi werkt pragmatisch, is resultaatgericht, flexibel, toegankelijk, communicatief en nieuwsgierig naar technische ontwikkelingen op de gebieden van Office 365/SharePoint, Informatie Architectuur, Workflow, Front-End, Migratie & Scrum/Agile.

 • Lesley
  Lesley
  Consultant
  Lesley

  Lesley

  Ondernemende SharePoint en Projectserver Consultant met twintig jaar ervaring binnen het bedrijfsleven. Didactisch zeer sterk, communicatief en contactueel vaardig op verschillende niveaus. Diplomatieke teamspeler. Weet stakeholders te motiveren door energieke humorvolle instelling, kennis van zowel theorie als de praktijk. Persoonlijkheid: open, extravert, sterke `drive` om zaken op orde (geregeld) te hebben.

  Werkwaarden: samenwerking met mensen staat centraal. Lesley is uw partner voor elke implementatie en helpt met installatie, het opstellen van business requirements, configuratie (autorisaties, rapporten, workflows, weergaven etc.) training, coaching, begeleiding voor alle stakeholders op hun toekomstige rol, verandermanagement en nazorg.

 • Makele
  Makele
  Engineer
  Makele

  Makele

  Makele is een ervaren Microsoft Azure / Office 365 Engineer. Hij heeft ruime ervaring in het implementeren, beheren van Azure en SharePoint omgevingen.

  Zichzelf constant blijven ontwikkelen is belangrijk voor Makele. Het is zijn ambitie om door te groeien tot Cloud architect met gedegen kennis van Microsoft Azure.

  Flexibiliteit en teamspirit kenmerken Makele en hij beschikt over de capaciteit om zich gemakkelijk aan te passen aan nieuwe omgevingen en situaties.

 • Marc
  Marc
  Engineer
  Marc

  Marc

  Marc is een ervaren SharePoint/Office 365 consultant. Hij heeft veel ervaring met implementaties van complexe SharePoint-omgevingen. Denk daarbij zowel aan de infrastructurele kant als aan de volledige implementatie van een (hybride) SharePoint-omgeving. 

  Marc werkt doelgericht, resultaatgericht en is op veel fronten inzetbaar.

 • Monique
  Monique
  Consultant
  Monique

  Monique

  Monique werkt intensief aan het bouwen van bruggen tussen mens en technologie met als doel: optimaal gebruik van een product door een gebruiker die zich er comfortabel en opgeleid/begeleid in voelt.

  Zij spreekt zowel de taal van de eindgebruiker als IT en heeft een hands-on en to-the-point mentaliteit die theorie vertaalt naar daadwerkelijke uitvoering. Daarbij hanteert zij het continue leren-doen principe (Scrum) en zet het liefst een multidisciplinaire werkwijze in (opdrachtgever, klant en eindgebruiker).

  Monique creëert heldere communicatie met en tussen diverse stakeholders en levels in een organisatie. Bovenal is zij sterk in planning en overzicht.

 • Nezah
  Nezah
  Consultant
  Nezah

  Nezah

  Nezah is een energieke SharePoint Consultant die de afgelopen jaren een breed scala aan rollen vervuld heeft. Zij adviseert opdrachtgevers over de realisatie van SharePoint-oplossingen binnen hun organisatie. Nezah brengt structuur aan, verzamelt requirements en geeft trainingen. Ze is goed op de hoogte van de laatste technieken, innovaties en ontwikkelingen binnen SharePoint en Office 365.

 • Pieter
  Pieter
  Consultant
  Pieter

  Pieter

  Pieter is een analytische, gestructureerde en gedreven functionele SharePoint Consultant en gecertificeerd Microsoft Office Specialist for SharePoint 2013. Hij is opgeleid als bedrijfskundige (MBA) en Neerlandicus (drs.). Pieter heeft een brede, bedrijfskundige belangstelling en kan zich mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Hij werkt graag in het speelveld van organisatie, medewerkers, ICT en bedrijfsprocessen. Pieter houdt van opdrachten als ICT-gerelateerde business cases opstellen, SharePoint-oplossingen voor business vraagstukken ontwerpen en configureren, en van workflows ontwikkelen.

 • Roel
  Roel
  Developer
  Roel

  Roel

  Roel is een ervaren SharePoint Ontwikkelaar. Hij heeft rollen vervuld als Ontwikkelaar en Technisch Applicatiebeheerder bij onder meer Ballast Nedam, Conclusion, NS, Akzo Nobel, Spir-it en Eneco. Roel houdt van alles wat te maken heeft met technische informatie. Waar mogelijk grijpt hij graag de kans om vernieuwende en praktische oplossingen toe te passen in zijn werk. Roel is analytisch, positief, sociaal vaardig en assertief. Hij communiceert vlot en soepel. Hij kan goed overweg met functionele onderwerpen en met eindgebruikers.

 • Ron
  Ron
  Consultant
  Ron

  Ron

  Ron zijn expertise is het stroomlijnen van informatieprocessen vanuit een adviserende/begeleidende rol, in het bijzonder binnen webomgevingen. Ron beschikt over een brede kennis van en ervaring met content management systemen van ExpressionEngine tot SharePoint. Hij heeft oog voor esthetiek en voor de efficiency van bedrijfsprocessen. Ook verbetert hij graag de kwaliteit van een dienst. Dit alles doet hij op een doelgerichte en creatieve wijze. De oplossingen die Ron ontwikkelt, zijn vaak verrassend. Ze zijn altijd overtuigend, doordacht en van goede kwaliteit.

 • Sandino
  Sandino
  Engineer
  Sandino

  Sandino

  Sandino heeft zich gespecialiseerd in SharePoint en heeft daarnaast ruime ervaring in infra- en netwerkbeheer. Collegiaal, kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren, analytisch denkvermogen, inlevingsvermogen, communicatief vaardig, leergierig, vriendelijk karakter en sociale ingesteld dit zijn allemaal kenmerken die Sandino perfect omschrijven. In zijn vrije tijd is hij vooral te vinden in de sportschool.

 • Simone
  Simone
  Consultant
  Simone

  Simone

  Simone is een ervaren functioneel Office 365-consultant. Ze vindt het leuk om actief mee te denken over een passende oplossing en om de continu vernieuwende producten in Office 365 binnen de bedrijfsprocessen te plotten. Teams en PowerApps zijn hierbij uitdagende en energiegevende Office 365-onderdelen.

  Als afgestudeerd juf zit het onderwijzen nog altijd in haar bloed. Hiermee is de combinatie van trainingen binnen Office 365 het beste van beide werelden.Haar creatieve kant komt tot uiting in het maken van zakelijke tekeningen die de boodschap versterken.

Heb je een vraag?

Klik hier om een chat te starten of bel +31 182 516 468.

Neem nu contact op

© ShareValue 2020