ShareValue | Deepdive n Drinks

Deepdive 'n Drinks

ShareValue Deepdive ’n Drinks

Vier keer per jaar organiseren wij op vrijdagmiddag een sessie over de implementatie van Office 365. Onze senior Office 365 Consultant en Office 365 Adoptiespecialist Gerard legt van a tot z uit welke aanpak wij daarvoor ontwikkeld hebben en hoe je hiermee zorgt dat jouw medewerkers Office 365 gaan omarmen. Met praktijkvoorbeelden van o.a. Dunea en de NS, waar onze consultants al langere tijd aan de slag zijn. 

Je zit in een kleine groep van maximaal acht personen, bestaande uit mensen die (mede) verantwoordelijk zijn voor de implementatie van Office 365 binnen hun organisatie. Hierdoor is er alle ruimte om vragen te stellen, cases uit de praktijk voor te leggen en vooral heel veel ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Samen met diverse demo’s, maakt dit een interactieve en informatieve sessie. Na de sessie ben je van harte welkom om aan te schuiven bij onze VriMiBo in de bar!

Het kantoor van ShareValue is aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid. De gezondheid van zowel de deelnemers als onze medewerkers staat uiteraard voorop. Details over de aanpassingen die wij hebben gedaan staan in de bevestigingsmail die je ontvangt na aanmelding. De Deepdive ’n Drinks kunnen wij door deze maatregelen faciliteren in een grote ruimte op het kantoor van ShareValue met 1,5 meter onderlinge afstand van elkaar. De bar is in dezelfde ruimte, we sluiten de Deepdive dan ook graag af met de Drinks. Uiteraard is deze middag vrijblijvend en kosteloos.

 

De volgende ShareValue Deepdive ’n Drinks is op vrijdag 26 juni vanaf 14:30 uur

Locatie: kantoor ShareValue in Gouda. 
Aanmelden is verplicht i.v.m. de richtlijnen rondom het coronavirus.

 

Vragen?

Neem contact op met Mehmet Kartal.
E-mail: businessdevelopment@sharevalue.nl
Telefoon: 0182-516468

 

De volgende data van de ShareValue Deepdive 'n Drinks 2020:

  • vrijdag 26 juni
  • vrijdag 18 september
  • vrijdag 27 november

 

Het programma:

  • 14:30 uur - Inloop
  • 15:00 uur - Deepdive
  • 17:00 uur - Drinks

 

Heb je een ander vraagstuk waarmee wij je kunnen helpen? Wij organiseren op verzoek ook sessies over andere onderwerpen. Wil je aan de slag met Microsoft Teams? Wil je aan de slag met PowerApps of Flow? Welk onderwerp het ook is, laat het ons weten!

 

foto presentatie gerard

Datum:

26-06-2020

Tijd vanaf:

14:30

Tijd tot:

17:00

Locatie:

ShareValue, Kampenringweg 45A, Gouda

De data van de ShareValue Deepdive 'n Drinks 2020:

  • vrijdag 26 juni
  • vrijdag 18 september
  • vrijdag 27 november

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

© ShareValue 2020